Peloton – SLO

Poslanstvo društva je dvig osveščenosti rekreativnih tekačev, kolesarjev in pohodnikov ter spodbujanje ljudi k športnemu udejstvovanju na osebnem, družinskem in vzgojnem področju mladih.
 
 6989074-bicycle-photography
ŠD Peloton-Slo je mlado športno društvo a člani smo že dolgo v športu, kolesarstvu, gorskem in cestnem. Skupina se že nekaj let druži na tedenski rundi, imenovali smo jo trojanska runda, napad na Trojane, Troyann runda… zdaj pa je uradno postala oTo runda. Vsako leto si skupaj zadamo cilj sezone, lansko leto smo tako osvjili Edelweisspitze oz. Grossglockner, cilj za 2017 pa je prevoziti 100 kilometrov in 3000vm v italjanskih Dolomitih (Sella ronda) in takoj naslednji dan osvojiti še Passo Stelvio. Z jasnim ciljem je trening lažji.

Jasne cilje imamo tudi v sklopu društva, rekreativnim kolesarjem, tekačem in pohodnikom želimo zagotoviti pogoje za izvajanje rekreativnih dejavnosti. Zato bomo v sklopu ŠD Peloton-SLO, organizirali različne športne dogodke, tekmovalne ali ljubiteljske narave. Cilj je tudi ureditev označenih tekaških, pohodnih in kolesarski poti v občini Lukovica.

Si želiš postati član ŠD Peloton-Slo tudi ti? Natisni PRISTOPNO IZJAVO

in nam jo pošlji na naš naslov. Na e-pošto ti bomo poslali vse informacije o ŠD in podatke za plačilo letne članarine (10 eur).